«Απαιτούνται δράσεις για ένα ασφαλές επιχειρηματικό περιβάλλον στην Κρήτη» - Εβελίνα Μπάκιντα

«Απαιτούνται δράσεις για ένα ασφαλές επιχειρηματικό περιβάλλον στην Κρήτη» - Εβελίνα Μπάκιντα

Ακούστε το podcast εδώ

Φιλοξενούμενη στο newshub.gr είναι η Εβελίνα Μπάκιντα, ειδική στο marketing και στο Επιχειρείν, αλλά και πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, με την ίδια να αναφέρεται στην κατάσταση στις δυσκολίες που καταγράφονται στην τοπική επιχειρηματικότητα, χωρίς ωστόσο να παραλείψει να τονίσει πως οι προοπτικές και οι δυνατότητες που υπάρχουν είναι πάρα πολλές.

«Ιδέες υπάρχουν, επιχειρηματικά μυαλά υπάρχουν, ιδιωτική πρωτοβουλία στην Κρήτη ανθεί. Ζούμε σε έναν πολύ όμορφο τόπο που μας δίνει την ευκαιρία να επιχειρούμε και απλώς αυτό που χρειάζεται είναι δράσεις από κάτω προς τα πάνω. Να διεκδικούμε μαζί ένα ασφαλές επιχειρηματικό περιβάλλον», σημειώνει χαρακτηριστικά η κ. Μπάκιντα, η οποία επίσης τοποθετείται στα βήματα που πρέπει να γίνουν στον Τουρισμό, αλλά και στους άλλους επιχειρηματικούς κλάδους. Φυσικά στέκεται και στις δράσεις του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, που αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο στήριξης του γυναικείου επιχειρείν και όχι μόνο.

Μη διστάσετε να κάνετε την εγγραφή σας στο κανάλι μας στο Youtube, καθώς και να παρακολουθήσετε τις νεότερες εξελίξεις στα παρακάτω κοινωνικά μέσα δικτύωσης:

Στο Facebook: https://www.facebook.com/evelynne.bakinta

Στη σελίδα μας στο Instagram: https://www.instagram.com/evelynnebakinta/

#womeninbusiness #podcast #businesswoman #femalebusinessowner