Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Marketing αλλά και Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, επέστρεψα μετά από χρόνια σπουδών και εργασίας στο εξωτερικό για να εφαρμόσω καλές επιχειρηματικές πρακτικές στον τόπο μου. Όμως η οικονομική κρίση του 2012 είχε ως αποτέλεσμα να χάσω τη δουλειά μου. Δεν το έβαλα κάτω. Η αλλαγή αυτή με ωφέλησε και με έκανε πιο δημιουργική. Πίστεψα στον εαυτό μου και ξεκίνησα το 2015 να παρέχω συμβουλές στο Marketing και τις Πωλήσεις ενώ παράλληλα δημιούργησα μια πολυτελή σειρά εταιρικών δώρων με ελληνικό αποτύπωμα, τα CHIC GREEK GIFTS. 

Μεγαλωμένη από έμπορους γονείς είχα μάθει ότι αν δεν ρισκάρεις δεν πρόκειται να επιτύχεις. Ο παππούς μου, από τη Μυρτιά του Καπετάν Μιχάλη, μου δίδαξε την αγάπη για τα ντόπια προϊόντα. Από τη Μικρασιάτισσα γιαγιά μου πήρα το πάθος για ζωή.

Να αγαπάς αυτό που κάνεις.
Κάθε βήμα μπροστά είναι ευλογία όσο επιτυχημένο ή αποτυχημένο κι αν είναι.
Φτάσε όπου δεν μπορείς!
Όλοι έχουμε αποθέματα δύναμης.
Η πιο πολύτιμη ικανότητα είναι η ευελιξία.
Η ζωή είναι μικρή και μία.

Συμβουλεύοντας επιχειρηματίες στο marketing κατάλαβα ότι οι ιδέες μου έδιναν αξία στις επιχειρήσεις τους και τις βοηθούσαν να αναπτυχθούν. Έτσι ένα απλό αίτημα για λογότυπο καταλήγει ένα ολοκληρωμένο Project που ανοίγει σαν βεντάλια με προοπτικές για τον συνεργάτη-επιχειρηματία.

Δείτε εδώ το βιογραφικό μου
Ο ρόλος της γυναίκας 
Ασχολούμαι εθελοντικά στον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, εκπαιδεύοντας και δικτυώνοντας γυναίκες χειροτέχνες και οικοτέχνες που επιθυμούν να κάνουν το χόμπι τους επιχείρηση με εξειδίκευση στις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις. Όλη μέρα σκέφτομαι νέους τρόπους, καινοτόμες ιδέες. Δουλεύω  με τον εαυτό μου με την μέθοδο Συστημικής Ψυχολογίας NLP. Πρότυπό μου είναι η Μινωική Γυναίκα που αφιέρωνε χρόνο στον εαυτό της, πρόσεχε την εμφάνισή της και είχε επαφή με τη φύση, το εμπόριο, τις τέχνες.
Ο ρόλος της μητέρας
Τα τρία μου παιδιά είναι οι πιο αυστηροί κριτές μου και ο λόγος που θέλω να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερη. Η φιλοσοφία μου στο μεγάλωμά τους είναι να τα ενδυναμώσω ώστε να ανοίξουν τα φτερά τους. Τα εξοικειώνω από μικρά στον εθελοντισμό και τα ταξίδια καθώς πιστεύω πως ο κόσμος είναι το σοφότερο βιβλίο.