Εβελίνα Μπάκιντα: Η επίσκεψη στην Εφορία και η πρόταση για Ημερίδα κατά του εργασιακού άγχους

Εβελίνα Μπάκιντα: Η επίσκεψη στην Εφορία και η πρόταση για Ημερίδα κατά του εργασιακού άγχους

Κοντά στους εργαζόμενους της Εφορίας Ηρακλείου βρέθηκε η Εβελίνα Μπάκιντα, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Ηρακλείου με την παράταξη του Σταύρου Αρναουτάκη, η οποία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό και τα στελέχη για το έργο που παράγεται, αλλά και την προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πολίτες, παρά το φόρτο εργασίας και τις αντίξοες συνθήκες, λόγω έλλειψης του προσωπικού.

Όπως ειπώθηκε από την Προϊσταμένη της Υπηρεσίας κ. Σοφία Μπλαβάκη, το άγχος με το οποίο βρίσκονται αντιμέτωποι οι εργαζόμενοι, είναι ένα από τα μεγαλύτερα και άλυτα ζητήματα.


Για αυτό το λόγο, σε συνεννόηση με την κ. Μπάκιντα, αποφασίστηκε να διοργανωθεί και να πραγματοποιηθεί - σε συνεργασία με τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Επιχειρηματιών Γυναικών Κρήτης- μια Ημερίδα με θέμα την καταπολέμηση του εργασιακού άγχους, για τους εργαζόμενους της Εφορίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υποδοχή που επιφυλάξανε οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας προς την κ. Μπάκιντα ήταν ιδιαίτερα «θερμή», λέγοντας της χαρακτηριστικά πως είναι η μοναδική υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος που όπου πάει την ακολουθούν οι γυναίκες, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη στήριξη τους προς το πρόσωπό της.