Εβελίνα Μπάκιντα: «Να συνεχίσουμε μαζί με το Σταύρο Αρναουτάκη, την προσπάθεια για την Κρήτη»

Εβελίνα Μπάκιντα: «Να συνεχίσουμε μαζί με το Σταύρο Αρναουτάκη, την προσπάθεια για την Κρήτη»

Ζεστό χειροκρότημα και συγκίνηση στην προεκλογική συγκέντρωση της υποψήφιας Περιφερειακής Συμβούλου

Το δικό της μήνυμα, στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου έστειλε μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Olympic» έστειλε η Εβελίνα Μπάκιντα!

Εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων και έντονης συγκινησιακής φόρτισης, από τον κόσμο που έδωσε το «παρών», έχοντας γεμίσει την αίθουσα, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Ηρακλείου με την Παράταξη του Σταύρου Αρναουτάκη «Για την Κρήτη μας, συνεχίζουμε» είχε την ευκαιρία να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά αυτό που αποτελεί κοινή διαπίστωση: Ότι η νίκη στις εκλογές είναι δεδομένη και θα είναι μεγαλειώδης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το μήνυμα της Προέδρου του Επιμελητηρίου Αθηνών κ Σοφίας Κουνενάκη - Εφραίμογλου που έπλεξε το εγκώμιο της κ. Μπάκιντα, για να ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις της κ. Μαρίας Πετρακογιώργη, της κ. Έλενας Μανιουδάκη και του κ. Μιχάλη Δασκαλάκη που μίλησαν από καρδιάς και κατάφεραν να συγκινήσουν με τα λόγια τους την κ. Μπάκιντα.

 

 

Τέσσερις άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την Εβελίνα Μπάκιντα, ξέρουν την προσφορά και το έργο της και - όπως τόνισαν - είναι πεπεισμένοι ότι μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα, μέσα από την παρουσία της στην Περιφέρεια Κρήτης.

Στη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής της ομιλίας, η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, έδωσε το πολιτικό της στίγμα, αναλύοντας το όραμα της για το νησί.

Η κ. Μπάκιντα, μίλησε για την Κρήτη του μέλλοντος και έκανε εκτενή αναφορά στα όσα έχουν επιτευχθεί ως σήμερα, αλλά και σε όλα όσα έχουν δρομολογηθεί στο μέλλον.

Στη διάρκεια της ομιλίας της - ως ένας άνθρωπος που είναι απόλυτος γνώστης του Επιχειρείν και της κοινωνικής δράσης - στάθηκε στα πολλά και σημαντικά θετικά αποτελέσματα που έχουν καταγραφεί στην Κρήτη, αλλά και στην ευκαιρία που υπάρχει μέσα από το οραματικό σχέδιο του κ. Αρναουτάκη, προκειμένου η Κρήτη να επωφεληθεί αναπτυξιακά και οικονομικά, δίκαια και ισόρροπα.

«Η Κρήτη μας είναι ένας τόπος ευλογημένος, με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα. Ένας τόπος, στον οποίο έχουν γίνει πάρα πολλά.

Στα πλαίσια του ουσιαστικού και ολοκληρωμένου έργου του Σταύρου Αρναουτάκη σε όλους τους τομείς Ανάπτυξης, είναι κοινή διαπίστωση πως η Περιφέρεια Κρήτης έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Βρισκόμαστε όμως μπροστά σε νέες προκλήσεις

Ο πρωτογενής μας τομέας είναι αντιμέτωπος με τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Το θέμα του νερού παραμένει άλυτο και η έλλειψη του γίνεται όλο και πιο έντονη. Ζητήματα που μπορούν να αντιμετωπιστούν με πρωτοβουλίες ουσίας, με έργα υποδομών και σωστό σχεδιασμό, ο οποίος έχει ήδη εκπονηθεί και «τρέχει» από το Σταύρο Αρναουτάκη και την Περιφέρεια Κρήτης.

Ο Τουρισμός μας από την άλλη, ο έτερος πυλώνας της τοπικής μας Οικονομίας, που φαντάζει ισχυρός, αφού η Κρήτη αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς, απαιτεί περαιτέρω κινήσεις, ενίσχυσης του.

Η οικονομική αστάθεια σε παγκόσμιο επίπεδο, οι συνεχείς μεταβολές σε Πολιτικό, Κοινωνικό και Γεωπολιτικό επίπεδο σε συνδυασμό με την αλλαγή της τουριστικής τάσης, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για δραστικές κινήσεις ενίσχυσης της εξωστρέφειας του Τουρισμού και χάραξης μιας διαφοροποιημένης στρατηγικής.

Μια στρατηγική που θα αξιοποιεί ακόμη περισσότερο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού, που θα προτάσσει ακόμη περισσότερο την Ιστορία, τον Πολιτισμό, το θρησκευτικό πλούτο, την μακραίωνη Παράδοση μας, συνδυάζοντας τα με τις φυσικές ομορφιές και τα μοναδικά τοπία της Κρήτης», τόνισε μεταξύ άλλων η κ. Μπάκιντα.

Και αφού ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τον κ. Αρναουτάκη για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπο της, κάλεσε και τους πολίτες να την εμπιστευτούν, δίνοντας της την ευκαιρία να εργαστεί σκληρά για την Κρήτη και για όλους τους Κρητικούς!

«Ως άνθρωπος της αγοράς και του Επιχειρείν, γνωρίζω ότι το κλειδί της επιτυχίας είναι να δημιουργήσεις μια ιστορία δυνατή, με τόλμη και πάθος για την ανανέωση, που θα κάνει τον πολίτη να σε εμπιστευτεί.

Αυτή την έχω. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν αυτή η ιστορία αποδειχθεί ικανή να μου δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσω το νέο μου βήμα στην Περιφέρεια Κρήτης. Είμαι όμως βέβαιη πως με τη δική σας στήριξη θα τα καταφέρω, θα τα καταφέρουμε.

Στις 8 Οκτωβρίου, σας θέλω δίπλα μου, για να συνεχίσουμε μαζί με το Σταύρο Αρναουτάκη, τον Περιφερειάρχη που μας ενώνει και μας εμπνέει, με μια νίκη, που θα είναι νίκη του νησιού μας και όλων των ανθρώπων του!

Πιστεύω ότι το έργο όλων μας πρέπει να έχει συνέχεια, θεωρώντας επίσης ότι η κάλπη είναι η καλύτερη και αντικειμενικότερη αξιολόγηση για τον κάθε άνθρωπο που εμπλέκεται στα Κοινά και λειτουργεί για λογαριασμό των συμπολιτών του.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές ζητώ να μου δείξετε εμπιστοσύνη και να μου δώσετε την ευκαιρία να εργαστώ σκληρά για την Κρήτη μας! Για όλους εσάς!», είπε χαρακτηριστικά, κλείνοντας την ομιλία της η κ Μπάκιντα, εν μέσω χειροκροτημάτων από τους παρευρισκόμενους που έσπευσαν να την αγκαλιάσουν και να της ευχηθούν καλή επιτυχία.