Για την Κρήτη μας, συνεχίζουμε τον αγώνα, ενώνοντας και αξιοποιώντας όλες τις δυνάμεις

Για την Κρήτη μας, συνεχίζουμε τον αγώνα, ενώνοντας και αξιοποιώντας όλες τις δυνάμεις

Πολύ μικρή αποδείχθηκε η αίθουσα των «Αναδρομών» στις Αρχάνες, όπου πραγματοποιήθηκε χθες η παρουσίαση των συμμετεχόντων στο συνδυασμό «Για την Κρήτη Μας συνεχίζουμε» από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο κ. Αρναουτάκης, αφού έστειλε μήνυμα ενότητας, προοπτικής και ανάπτυξης κατά την ομιλία του, ανέλυσε τους στόχους που θέτει για τα επόμενα χρόνια.

Παρουσίασε τους άξονες της πολιτικής που θα ακολουθήσει η Περιφέρεια την επόμενη τετραετία, για την Κρήτη του 2030, ενώ αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που θα τεθούν.

Με αφορμή την χθεσινή εκδήλωση η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος της Π.Ε. Ηρακλείου Εβελίνα Μπάκιντα δήλωσε τα εξής:

«Η κατάμεστη αίθουσα των «Αναδρομών» στις Αρχάνες, αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει το όραμα του αρχηγού μας, υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη με τον Συνδυασμό «Για την Κρήτη Μας συνεχίζουμε».

Μια ανάσα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ο κ. Αρναουτάκης, αφού έστειλε κατά την προγραμματική ομιλία του, μήνυμα ενότητας, προοπτικής και ανάπτυξης, ανέλυσε τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί, κάνοντας αναφορά στο έργο που ήδη έχει γίνει στο νησί, αλλά και σε αυτό που θα παραχθεί τα επόμενα χρόνια.

Σήμερα, όλοι μαζί επικεντρώνουμε την προσπάθεια μας στο μέλλον, με στόχο την υλοποίηση ενός προγράμματος που με γνώμονα το συγκριτισμό, στοχεύει σε μια βιώσιμη και δίκαιη Ανάπτυξη στην Κρήτη.

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να συμμετέχω στην κοινή προσπάθεια, στο πλευρό του Σταύρου Αρναουτάκη. Αισθάνομαι ως υποχρέωση, αλλά ταυτόχρονα και ως ρεαλιστική και απτή την επιδίωξή μου να υπηρετήσω τον τόπο μου πέρα και πάνω από πολιτικά κριτήρια, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, για την Κρήτη μας, για την αναπτυξιακή της συνέχεια! Όλοι μαζί μπορούμε!»