Σε Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης η Εβελίνα Μπάκιντα: Σημαντικό το έργο που επιτελείται

Σε Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης η Εβελίνα Μπάκιντα: Σημαντικό το έργο που επιτελείται

Τις Διευθύνσεις Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού και Κοινωνικής Μέριμνας, της Περιφέρειας Κρήτης επισκέφθηκε η Εβελίνα Μπάκιντα, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Ηρακλείου με την παράταξη του Σταύρου Αρναουτάκη.

Η κ. Μπάκιντα, βρέθηκε στις Υπηρεσίες στο πλαίσιο των ενημερωτικών επισκέψεων στο σύνολο των υπηρεσιών υποδομών και του Νομού Ηρακλείου που πραγματοποιεί, με στόχο την ενημέρωση της για τα τρέχοντα έργα και τις ευθύνες που αναλαμβάνει κάθε Υπηρεσία.

«Μέσα από την επίσκεψη που πραγματοποίησα, κοινή διαπίστωση είναι πως ο ρόλος των συγκεκριμένων Υπηρεσιών και το έργο που επιτελείται είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα στελέχη και το προσωπικό, που καταφέρνουν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και να εργάζονται σκληρά προκειμένου να είναι η Υπηρεσία παραγωγική και πάνω απ' όλα αποτελεσματική», σχολίασε η κ. Μπάκιντα μετά το τέλος της επίσκεψης της, η οποία συνέχισε λέγοντας πως είναι σε θέση να γνωρίζει το έργο που επιτελείται, τόσο μέσα από τη συνεργασία που έχει ως πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, αλλά και μέσα από τη συνεργασία που υπάρχει με την ίδια, μέσα από την επαγγελματική της δραστηριότητα.