Στη Φοινικιά η Εβελίνα Μπάκιντα

Στη Φοινικιά η Εβελίνα Μπάκιντα

Στην περιοχή της Φοινικιάς βρέθηκε σήμερα η Εβελίνα Μπάκιντα, υποψήφια περιφερειακή Σύμβουλος της ΠΕ Ηρακλείου, με τον Σταύρο Αρναουτάκη.

Εκεί είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων κ. Μανόλη Κουμαντάκη, το γ.γ κ.Γιώργο Πικράκη, τον ταμία κ. Μιλτιάδη Καθέρη και το μέλος του Δ.Σ κ. Δημήτριο Λίβα, ενώ στη συζήτηση παρευρέθηκαν η Αδαμαντία Πικράκη και η Αργυρώ Καθέρη, αντιπρόεδρος και μέλος αντίστοιχα του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης του οποίου πρόεδρος διατελεί η κυρία Μπάκιντα.

Αντικείμενο της συζήτησης που ακολούθησε ήταν η δυναμική που μπορούν να αναπτύξουν οι περίπου 300 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, μέσα από τη στήριξη τους και την επίλυση μιας σειράς προβλημάτων, με πρώτο και κυριότερο αυτό της έλλειψης υποδομών. Μια έλλειψη η οποία έχει αντίκτυπο στο ΒΙΟΠΑ (Βιοτεχνικό πάρκο) Φοινικιάς – Μαλάδων και αποτελεί τροχοπέδη στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής.

Παράλληλα τέθηκαν επί τάπητος τα πολύπλευρα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, με την κ. Μπάκιντα να δεσμεύεται ότι από την πλευρά της πως η διαβούλευση σε φλέγοντα ζητήματα θα αποτελέσει προτεραιότητα.