Συνάντηση της Εβελίνας Μπάκιντα με τη Διοίκηση της ΟΕΒΕΝΗ

Συνάντηση της Εβελίνας Μπάκιντα με τη Διοίκηση της ΟΕΒΕΝΗ

Στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) βρέθηκε η Εβελίνα Μπάκιντα, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Ηρακλείου με την παράταξη του κ. Σταύρου Αρναουτάκη.

Η κ. Μπάκιντα είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Χαράλαμπο Λεκάκη και τα μέλη της Διοίκησης της Ομοσπονδίας, συζητώντας τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες σήμερα, εξαιτίας των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά, οι οποίες έχουν δημιουργήσει ένα ασφυκτικό κλοιό γύρω από τους το εμπόριο και τη Βιοτεχνία.

Η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ν. Ηρακλείου - μέσα από τη δική της εμπειρία - όντας και η ίδια ελεύθερη επαγγελματίας, αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες και στάθηκε στη βοήθεια που πρέπει να είναι ουσιαστικότερη και πολυεπίπεδη από την πλευρά της Πολιτείας, αλλά και της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

«Οι επιχειρηματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες στην Κρήτη και δη στο Ηράκλειο, έχουν αποδείξει πως μπορούν να οραματίζονται και να επιτυγχάνουν. Πιστεύω στην ιδιωτική πρωτοβουλία, αλλά απαιτείται κι ένα συγκεκριμένο ενισχυμένο πλαίσιο στήριξης, ένα «δίχτυ προστασίας» αν μη τι άλλο, ώστε το «Επενδύειν» και το «Επιχειρείν» να αλλάξουν επίπεδο», επισήμανε η κ. Μπάκιντα στη διάρκεια της συνάντησης.

Αναφορά έγινε επίσης από τα μέλη του ΔΣ της ΟΕΒΕΝΗ στην εξαίρετη συνεργασία που είχαν με την κυρία Μπάκιντα κατά τη διάρκεια της θητείας της στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, αλλά και στον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης.

Τέλος, σχολιάστηκε θετικά η «ψήφος εμπιστοσύνης» από την Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Σοφία Κουνενάκη- Εφραίμογλου, η οποία μίλησε διαδικτυακά κατά τη διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας της κ. Μπάκιντα εξαίροντας τις ικανότητές της.