Το «ευχαριστώ» της Εβελίνας Μπάκιντα μετά την εκλογική αναμέτρηση

Το «ευχαριστώ» της Εβελίνας Μπάκιντα μετά την εκλογική αναμέτρηση

Μετά το τέλος της καταμέτρησης των ψήφων για την Π.Ε. Ηρακλείου η κ. Εβελίνα Μπάκιντα προχώρησε στην παρακάτω ευχαριστήρια δήλωση:

Η μέρα των εκλογών, αλλά και όλη η προεκλογική περίοδος αποτελεί μια γιορτή της Δημοκρατίας με τιμώμενα πρόσωπα το λαό, αλλά και τους υποψηφίους, καθώς με τη συμμετοχή τους θέτουν εαυτόν στην κρίση του λαού. Κάθε υποψήφιος τίμησε και τιμήθηκε από τον πολιτικό συνδυασμό για τη συμμετοχή του σε αυτόν, και πιστεύω πως μέσα από την έντιμη προετοιμασία για τις εκλογές, δοκίμασε τις ικανότητές του στην επικοινωνία, διεύρυνε τον κόσμο του μέσα από τα μάτια των συμπολιτών του, συνάντησε τον φόβο της δημόσιας έκθεσης, επαναπροσδιόρισε από κοντά προβλήματα του τόπου, συνομίλησε με το οικείο αλλά και το άγνωστο, μέτρησε δυνάμεις και αντοχές, οργάνωσε τη σκέψη του, έχτισε σκαλωσιές επιχειρηματολογίας, ήρθε αντιμέτωπος με τον δυσκολεμένο πολίτη, έχασε και ξαναβρήκε το θάρρος του.

Όσοι συμμετείχαμε για πρώτη φορά ως υποψήφιοι πιστέψαμε ότι μπορείς να φτιάξεις έναν «τόπο» ονείρου, όπως έλεγε ο Μάνος Χατζιδάκις. Προσπαθήσαμε να δείξουμε τις ικανότητες, τα προσόντα, τις αρχές και τις αξίες μας και θέσαμε τον εαυτό μας στην υπηρεσία της κοινωνίας, προκειμένου να δουλέψουμε για το καλό κάθε τόπου αυτής της χώρας.

Ευχαριστώ πολύ τον Περιφερειάρχη μας Σταύρο Αρναουτάκη για την ευκαιρία που μου έδωσε να είμαι υποψήφια και να συμμετάσχω στον νικηφόρο συνδυασμό του.

Συμπολίτες μου, φίλες και φίλοι, θέτω τον εαυτό μου είτε θεσμικά, είτε εξωθεσμικά στην υπηρεσία της Κρήτης μας που αγαπώ. Γνωρίζω πολύ καλά πως με τον νου μας βάζουμε «τάξη» στο χάος που μας περιβάλλει, θεσπίζουμε νόμους, χτίζουμε πολιτείες, οργανώνουμε θεσμούς. Με την καρδιά μας όμως δίνουμε τον αγώνα.

Ακούω το καρδιοχτύπι σας. 4268 καρδιοχτύπια!